Mi mindenkinél jobban érzékeljük az Ön problémáját, ezért segítünk Önnek megtalálni az igényeihez méltó befektetési lehetőségeket.
Honlapunk segítségével ismerkedjen meg az Adria igazi szépségeivel, majd hívjon fel minket és kérjen irodánktól egy időpontot. Otthonos környezetben, egy csésze gőzölgő kávé, vagy tea mellett, segítünk Önnek több száz ingatlan közül választani (ennek csak töredéke látható a honlapunkon), megválaszoljuk kérdéseit, feloldjuk kételyeit a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatosan, és tőlünk egy erős elhatározással távozik: "Veszek egy ingatlant az Adrián, mert ennyivel tartozom magamnak, családomnak".
Ezek után megszervezzük a kiválasztott ingatlanok megtekintését, szükség szerint elkísérjük, tárgyalásainál tolmácsolunk és mindenben állunk szíves rendelkezésére.
Tehát, hamarosan találkozunk… várjuk Önt az irodánkban… és a kék Adrián…

Hogyan vásároljunk biztonságosan ingatlant?
Javasoljuk, hogy e munkával kapcsolatban profi, ingatlannal foglalkozó irodához forduljon, amilyen a miénk is, a lehetséges problémák elkerülése végett, így az ingatlan vétele vagy eladása a legbiztonságosabb módon történik.

Ingatlan vásárlásakor hogyan kerüljük el a lehetséges problémákat?
Az ingatlan adásvételi szerződésének megkötését megelőzően irodánk elvégzi az ingatlan tulajdonjogi helyzetének teljes körű ellenőrzését, kikéri a telekkönyvi kivonatot, mely el van látva az eladó nevével és bizonyítja a tárgyi ingatlan jogtisztaságát. Az ügyfél az ingatlan adásvételi szerződést mindaddig nem írja alá, amíg nem érzi magát teljes biztonságban.

A Horvát Köztársaságban mekkora az ingatlan forgalmi adó?
A Horvát Köztársaságban az ingatlan forgalmi adó, illetve az ingatlanszerzési illeték, 3%, amelyet a törvény alapján a vevő köteles fizetni, még pedig az adóhivatal által kiállított végzés alapján.

Horvátországi ingatlan vásárlásakor a vevőnek mely dokumentációt kell bemutatnia?
Horvátországi ingatlan vásárlásakor a külföldi vevőnek szüksége lesz az érvényes személyi igazolványára és a hozzá tartozó lakcímkártyára.

Szívesen segítünk!