Leírás

Újonnan épülő villa, felülete 170 m2 együtt a fedett terasszal a földszinten és a nyitott terasszal az emeleten. Összesen 4 hálószoba van benne, 3 fürdőszoba, 1 WC, nappali, étkező, konyha tárolóval, kazánház (itt található a cirkóbojler és a mosógép).
Ára: 495.000 €

A belső lépcsőház acél szerkezetű, fa lépcsőfokokkal, a homlokzat, padlók és a tetőszerkezet 8 cm-es hőszigetelő réteggel van ellátva. A külső nyílászárók többréteges PVC, a bejárati ajtó betörésbiztos masszív fából készült, Hansgrohe Axor Montreaux gyártmányúak a szaniterek. A belső terekben 4 belső klímaegység és 1 külső, rendezett udvar 35 m2-es medencével és napozó terasszal. A kert locsolására a tetőről összegyűlt esővizet használják, amit a víztárolóban gyűjtenek.

(2014-141)

Rogoznica

Rogoznica egykoron sziget volt, csak később, a szárazföld és a sziget közötti tengerszakasz feltöltésével vált a szárazföld részévé. Rogoznica a Šibenik és Trogir közötti térség legszebb területén, festői környezetben található. A település igazából két részből áll, egy íves félszigetből, valamint egy azzal párhuzamos szigetből, amire egy körülbelül kétszáz méter hosszú, vékony híd vezet át.

Rogoznica strandjai leginkább kavicsosak, partvidéke erősen tagolt, fenyvesekkel övezett. Legnagyobb strandja sekély, kisgyermekes családoknak is nyugodtan ajánlható. Akik jobban szeretnek embertársaiktól elvonultan fürdőzni, itt azt is megtehetik, rengeteg eldugott öblöcskére bukkanhatnak. Ha a strandolást meguntuk, a part mentén rengeteg éttermet, kávézót, cukrászdát és bazárt találhatunk. Ha pedig sportolnánk inkább, a tagolt partok kiváló terepet nyújtanak a vízi sportokhoz, sőt, itt még egy vívóiskola is működik, ha szeretnénk, még a vívópáston is kipróbálhatjuk magunkat, de a hely a túrahajósok között is igen népszerű. Fontos megemlíteni, hogy ezen a településen posta és orvosi rendelő is található, tehát aki itt tervezi a nyaraló vásárlását, ezekért sem kell nagyobb városba utaznia.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome Code AH17360
Típus Családi házak
Helység Rogoznica

2018-05-02 14:49

Ár: 
495 000 €