Leírás

Egyedülálló fekvésű, panorámás, háromszintes épület alsó két szintjén eladó, összesen 200 m2. Ide tartozik még a kert, 3 parkolóhely, garázs és terasz. Teljes bútorzattal és berendezéssel együtt kerül értékesítésre, azonnal birtokba vehető.
Ára: 350.000 €

A ház előtt található teniszpálya a szomszédos szálloda tulajdonában van.
Fsz. – 80 m2: konyha, szoba, fürdőszoba, kijárat a teraszra, tágas kilátás a tengerre.
I.em. – 120 m2: 3xháromágyas szoba fürdőszobával, erkéllyel, és egy háromágyas apartman teakonyhával és terasszal. Ebben a zónában tilos a további építkezés a következő 20 évben.

Rab sziget

Rab sziget Krk, Cres és Pag szigetei között terül el, a Velebit-hegyvonulat lábánál. Rab sziget mindössze 94 négyzetkilométer kiterjedésű, területét tekintve a kilencedik a horvátországi szigetvilágban. Természeti szépségeiből és műemlékeiből adódóan az egyik legvonzóbb helye az Észak-Adriai partszakasznak. A szigetet az Adria egyik legnapsütöttebb és legdúsabb növénytakarójú vidékeként tartják számon, lévén hogy felületének mintegy 40%-át erdők borítják. Nagy múltú idegenforgalmi infrastruktúrájával, gazdag ókori műemlék-együttesével és a különleges helyi vitézi táncjáték-hagyományával Rab évtizedek óta az Észak-Adria egyik leghíresebb üdülőhelye.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH12323
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Rab

2017-12-09 11:36

Ár: 
350 000 €