Leírás

Eladó teljesen felújított és bútorozott lakás egy régi abbáziai villának első emeletén. Benne két hálószoba, tágas konyha étkezővel, nappalival, két fürdőszoba és tágas fedett erkély.
Ára: 495.000 €

A lakásban csúcsminőségű anyagok lettek beépítve, az ízlésesen válogatott bútorok és berendezések pedig kiválóan beleillenek a környezetbe, hangsúlyozva az ingatlan exkluzív jellegét. Az ingatlan mindössze 50 méter távolsága van a tengertől és a híres Lungo Mare sétánytól.

Opatija, Abbázia

Opatija nemzetközileg is elismert üdülőhely, a Kvarner-öböl leghíresebb és legexkluzívabb nyaralóhelye. Mind fekvésében, mind adottságaiban is igen szerencsés város. A várost babérfa ligetek veszik körül, tengerpartja sziklás és festői. Rijekától mindössze 12 kilométerre található, s a tengerpart mellett az ember a hegyekben is gyönyörködhet, hiszen az 1396 méter magas Učka hegy lábánál épült ki a város. Ráadásul a csodálatos látványon kívül még azért is szerencsés ez az elhelyezkedés, mert a hegy megvédi a várost a hideg szelektől, így még a téli átlagos középhőmérséklet is 7-9 °C között van, ráadásul a hegy nyáron viszont mérsékli a meleget, úgyhogy bármikor is vagyunk Opatijában, nem fogjuk rosszul érezni magunkat.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH12865
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Opatija
Szobák száma 2

2018-02-27 17:30

  • Szobák száma: 
    2
Ár: 
495 000 €