Leírás

Ez a háromszintes apartman-ház (alagsor, földszint, emelet) természetvédelmi parkon belül, Prizna településen található, mindössze 80 méterre a tengertől illetve a strandtól.

Régi ár: 260.000 €
Új ár: 190.000 €

Ez a hely azok számára érdekes, akik tisztelik a természetet és a túrázást, miközben élvezhetik a tenger jótékony hatásait is. A háttérbe emelkedő Velebitről azt állítják a hozzáértők, hogy a legszebb hegymasszívumok közé tartozik a világon. A kellemes élményt különösen fokozza Pag és Rab szigetek közelsége is.

Az épület 347 m2 telken fekszik, ám a használható felület 800 m2, mert a kert nagy része önkormányzati területen van, és oda már semmi sem építhető.

Alagsor: fedett bejárat, borpince, wc, tároló és egy víztartály. Bruttó felülete 43,60 m2. Az alagsor falai kőből épültek

Földszint: másfél szobás lakás, benne hálószoba, nappali + étkező, konyha, fürdőszoba, gardrób szoba, előtér valamint egy terasz. Bruttó felülete 96,90 m2.

Emelet: kétszobás lakás, benne két hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba valamint két terasz (mindkettőről elképesztő kilátás nyílik a mélykék tengerre.
Bruttó felülete 89,50 m2.

A szintek közötti közlekedés külső, gránitburkolatú lépcsőkkel lett megoldva.

Az udvar mészkő és gránit terméskő kombinálásával lett leburkolva, és kőkerítés választja el a szomszédos telkektől

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH7670
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Prizna

2018-06-17 18:55

Ár: 
195 000 €