Leírás

Privlakán, a tengertől 80 méterre lévő emeletes ikerház egyik fele új állapotban, vagy mindkét fele együttesen, modern, ízléses, minimál stílusban bútorozottan eladó. Az ingatlan csodálatos tengeri kilátással és saját partra levezető úttal rendelkezik. Az itt lévő kristálytiszta tengeri strand homokos, kisgyermekes családoknak is ideális. Csendes, természetes környezetben fekszik. Az ingatlan melegvíz ellátását napkollektor segíti. A közös kerti grillezéshez berendezett épített, fedett pergola áll rendelkezésre.

Az önállóan is eladó ikerházrész két külön bejáratú apartmannal rendelkezik, amelyek külön-külön két-két hálószobásak, amerikai konyhás nappalival, fürdőszoba WC-vel kialakítottak. Az ikerházrész együttes hasznos alapterülete 140 m2. Ára új bútorzattal, beleértve a beépített konyhabútort és gépeket, 260.000 euró. Az ikerházrészhez saját kert és kerítésen belüli parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A másik ikerházrész csak a teljes ingatlannal együttesen eladó, hasznos alapterülete 160 m2. Ehhez is saját kertrész és kerítésen belüli parkolóhelyek tartoznak. Ez szintén két amerikai konyhás nappalival rendelkező külön bejáratú apartmanból áll. A földszinti apartman teljesen új, egy hálószobás, de minimális átalakítással két hálószobássá változtatható. (Mindössze egy gipszkarton válaszfal létesítése szükséges, amely az
eredeti terven még szerepelt). Az emeleti apartman egy hálószobás, hatalmas tengerre néző terasszal, rajta nyári konyhával kialakított. Ez az apartman luxus berendezésű a hálószoba és fürdőszoba egymásba nyílik. A fürdőszobában infra szauna van kialakítva. Ez a luxus apartman a tulajdonosok által 1 éve megkímélten használt, újszerű.

A teljes ingatlan (a két ikerházrész, négy apartman) 300 m2 beépített területű, 500 m2-es telekkel együtt, ízléses teljes körű bútorozással (beleértve a konyhát is) és
gépekkel 600.000 euróért eladó.

Zadar

Évszázadok óta Dalmácia fővárosának, ma a régió központjának gazdag világhírű emlékmű hagyatéka ma is minden lépésen érezhető. Vonzalmát Zadar a természeti elhelyezésének is köszönheti, mivel négy Nemzeti parkkal körbevéve az adriai tengerpart közepén fekszik. Zadar az Észak-Dalmácia urbánus, közigazgatási, gazdasági, egyetemi, kulturális és politikai központjának tekinthető, melyben közel 90.000 lélek él.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Észak-Dalmácia
AdriaHome Code AH17881
Típus Családi házak
Helység Privlaka

2018-06-17 20:21

Ár: 
260 000 €