Leírás

Senjtől pár kilométerre, eladó egy bútorozott, emeletes családi ház 200 méterre a strandtól. A földszinten van a konyha és a nappali, benne fűtő-hűtő klímaberendezés. Innen lehet kilépni a fedett teraszra, ahonnan pazar kilátás nyílik a tengerre és távoli szigetvilágra. Itt van egy tágas kőasztal, kőmosogató és kerti sütögető, valamint egy kis kamra hűtőszekrénnyel.
Ára: 160.000 €

Innen lehet felmenni az emeletre, ahol egy kisebb teraszon felszerelt zuhany található és a bejárat a laktérbe, ahol három teljesen berendezett hálószoba, fürdőszoba és még egy tágas terasz található elképesztő panorámával a tengerre.
A ház mögött van egy víztároló napozóterasszal a tetején és egy kamra a kerti szerszámok és horgászfelszerelés tárolására.
Az udvaron 5-6 autó részére elegendő parkolóhely lett kialakítva, a házat hétteraszos kert veszi körbe, ahol több fajta mediterrán növény és virág található, mint pl. rozmaring és babér.
A házban van áram, vezetékes víz is mindegyik helyiségben olaj radiátorok kerültek felszerelésre. A ház kitűnő állapotban van, az ár tartalmazza a teljes bútorzatot, a konyhát, a felszerelést, valamint egy „Mediteran 13” –as motorcsónakot és egy bolyát a kis kikötőben.

Senj

A mai Senj, az ősi Senia, a horvát tengerpart legrégebbi városa, a tenger és a kis termőtlen öböl találkozásán helyezkedik el, két hegy, a Velebit és a Kapela találkozásánál. Már az ókorban az illírek, majd a 4. században a rómaiak lakták Seniát, ők hozták létre a város kikötőjét is.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH17696
Típus Családi házak
Helység Senj

2018-06-17 20:11

Ár: 
160 000 €