Leírás

Pag szigeten Mandréban eladó egy 50 m2-es, 2006-ban épült bútorozott lakás a strand közelében. A lakásnak tökéletes az elrendezése, két külön nyíló hálószoba és amerikai konyhás nappali található benne, valamint két erkély, amiből a nagyobb a tengerre néz.
Régi ára: 75.000 €
Akciós ára: 65.000 €

A konyha részben gépesített, a bútorok kivétel nélkül megkímélt, újszerű állapotban vannak. A környék nyugodt, csendes, a tengerpart 4 perc sétával elérhető. A kikötőben ingyenes az internet elérés és a tengerparton több étterem, kávézó és bár is található.

Šimuni – Pag-sziget

Pag sziget mitikus olívafáival, gazdag sóbányáival és világhírű csipkéivel vált híressé, de nem szabad megfeledkezni a híres sajtjairól sem, melyek világszerte valódi ínyencségnek számítanak. Ennek a Kvarner és Dalmácia határán elterülő szigetnek legjelentősebb kikötője Šimuni, mely a nyílt tengerre néző csendes öbölben, Pag városától mindössze 11 kilométernyire található. Šimuni meghatározó színe a fehér, itt a legfontosabb dolgok mind fehérek, az építkezésre használt kövektől kezdve a juhnyájakon át a csipkéig.

A falu régen halásztelepülés volt, mostanra pezsgő idegenforgalmi központtá változott, ami nem is csoda, hiszen kitűnő a homokos és aprókavicsos strandja, az elszigetelt öbölben remek szörfözési lehetőségeket találunk, ráadásul a strandhoz közel igazi szárazföldi sportcentrumban is tölthetjük az időnket.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Észak-Dalmácia
AdriaHome Code AH17204
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Mandre

2018-05-02 14:51

Ár: 
65 000 €