Leírás

A ház Makarska központja fölött helyezkedik el, gyönyörű tengeri panorámával. Az építése 1998-ban kezdődött, 2000-ben költöztek be. A meglévő sztenderdek és szabványok szerint lett megépítve és a felhasznált anyagok mediterrán stílusnak felel meg.
Ára: 700.000 €

A homlokzat (hőszigetelt) vakolat és Brač szigeti kő kombinációja, amely be lett építve az összes nyílászáró körül. A balkonok körül szintén brači kő van beépítve, valamint a belső lépcsőház. A lépcsőházban a korlát kovácsolt vasból készült.

A ház fölszintjén a háznak a fűtőrendszere van (Buderus kazánház), az 5000 literes gázolaj tartállyal. A háztetőn 8 napkollektor van, amelyek melegítik a vizet a 300 literes bojlernek.
A nyílászárok alumínium (kívül) és cseresznye fa (belül) kombinációja, a ház bejárati ajtaja szintén cseresznye fából készült. A házkörüli terület teljesen rendezett és a ház bejárati része szintén brači kővel van kikövezve.

A földszinten külön grillezési helység van, kis konyhával és nagy teraszokkal. A ház földszintjéről lépcső vezet le a parkolóhoz és a telek alsó bejáratához. Ott 2 garázs van, 3 autónak és egy különálló 68 m2-es lakás. A garázsszint felülete 498 m2 és a ház felülete 778 m2. Így az egész telek 1.286 m2.

A ház 4 szintes (plusz a garázsszint és a különálló lakás).
Három szint mindegyike 148 m2-es, míg a tetőtéri szint 168 m2 (20 m2-rel több a galéria miatt). Így a ház felülete 612 m2, plusz a kerti külön 68 m2-es lakás és 2 nagy garázs.
A ház fölszintjén nagy fogtechnikusi laboratórium volt, 15 ember dolgozott ott. Az első szinten a tulaj él (a hölgy férje meghalt és eladó, mert túl nagy neki az ingatlan). A fölszint alatti szinten (ahol a kerti grillező helység van) 2 apartman van berendezve és azokat kiadta a nyári szezonban, valamint a mosoda, raktárok... A tetőtéri szint nincs berendezve, viszont a garázs melletti lakás be van rendezve. A ház két oldalról megközelíthető, a lenti kapun keresztül és a ház fölött.

Makarska

Makarska

A Makarska-riviéra névadó városa egy nagyon kellemes hely, mely nem kelti egy nagyváros hangulatát, inkább csak elkápráztat minket természeti szépségével, építészeti és kulturális látnivalóival. Az ódon hangulatú utcái, a kikötőben található szökőkút és a sétányt szegélyező pálmák igazán csalogatóak.

Makarska belvárosa és kikötője az Osejava- és a Szt. Péter-fok által védett öbölben található, itt hajdanán egy római város, Mecrum kikötője volt, maga Mecrum városa úgy 1 kilométerre volt innen. Az elmúlt évszázadok alatt a török harcok és a földrengések ugyan megtépázták a várost, de egy rövidke sétát azért érdemes tennünk, hogy megnézzük a romos ókori városkát.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome Code AH16761
Típus Családi házak
Helység Makarska

2018-06-17 19:44

Ár: 
700 000 €