Leírás

Zadartól 10 kilométerre, Kožino kertvárosában eladó egy gyönyörű családi ház zöld övezetben, mindössze 100 méterre a tengertől. A ház 1992-ben épült, felülete 101,96 m², a telek felülete 251 m². A földszinten fekszik egy 51,58 m2-es apartman, az első emeleten, pedig, egy 50,38 m2-es apartman.
Ára: 220.000 €

Mindkét apartmanban azonos a terek elosztása, bennük: két hálószoba, nappali konyhával és étkezővel, fürdőszoba és 3 terasz. A földszinten, a lépcsőház alatt található egy kis tároló, az udvarban, pedig, egy szerszámos kamra. A ház teljes berendezéssel együtt kerül értékesítésre, és az ára tartalmaz még egy Mercury motorral működő gumicsónakot is. Minden szinten van egy klíma berendezés, elektromos hősugárzó, a földszinten, pedig, van egy kémény, ahová beköthető kályha vagy kandalló. A nyílászárók fából vannak, a padlókat parketta és járólapok borítják. A házat szépen rendezett kert veszi körbe, ami kellemes árnyékot biztosít a ház előtt a forró napokon. Két autó részére van parkoló is.

Zadar

Évszázadok óta Dalmácia fővárosának, ma a régió központjának gazdag világhírű emlékmű hagyatéka ma is minden lépésen érezhető. Vonzalmát Zadar a természeti elhelyezésének is köszönheti, mivel négy Nemzeti parkkal körbevéve az adriai tengerpart közepén fekszik. Zadar az Észak-Dalmácia urbánus, közigazgatási, gazdasági, egyetemi, kulturális és politikai központjának tekinthető, melyben közel 90.000 lélek él.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Észak-Dalmácia
AdriaHome Code AH17140
Típus Családi házak
Helység Kožino

2017-11-28 11:33

Ár: 
220 000 €