Leírás

Egy 6 lakásos társasházban még 2 apartman szabad, az egyik a földszinten a másik a második emeleten.mindkettő felülete 58 nm. Az apartmanok üresen kerülnek értékesítésre, csak a fürdőszoba szaniterek vannak beszerelve. A bebútorozásban szívesen segítünk.

Az apartmanok ára = 105.000 €

Mindkét apartmanban van 3,5 kW-os hűtő-fütő klíma készülék, a fürdőszobák fel vannak szerelve és a teraszokon napellenzők vannak. Az apartmanokhoz tartozik egy parkolóhely, ezek meg vannak jelölve és lánccal elkerítve.

Klenovica

Klenovica a Crikvenicai riviéra egyik hangulatos kis nyaraló-települése a Vinodoli csatorna partján, főként a csendre és nyugalomra vágyóknak ajánljuk, akik szeretnék a nyüzsgést és a zsúfoltságot elkerülni. A faluban éttermek, kávézók, közértek, posta és benzinkút is található. Klenovica strandjai homokosak és kavicsosak, a parton pedig jó pár kisétterem sorakozik, ahol kiváló halkülönlegességeket szolgálnak fel, több étterem saját hal csarnokkal is rendelkezik.

Klenovica fő jellegzetessége a tengerben helyenként felbukkanó édesvízi források, amelyek kedvezően hatnak az ottani növényzetre, ezért a tengerben sok halfajta található. Éppen ezért gyakran lehet itt delfinekkel is találkozni a gyerekek nagy örömére. Itt még a hattyúk is törzsvendégnek számítanak, ez az egyetlen hely a világon, ahol a hattyúk a tengerben úszkálnak.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH14076
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Klenovica
Hasznos alapterület 50m2
Szobák száma 1
Fürdőszobák száma 1
WC-k száma 1
Légkondicionáló 3,5kW
Parkolás 1 saját parkolóhely

2018-05-02 14:13

  • Hasznos alapterület: 
    50m2
  • Szobák száma: 
    1
Ár: 
105 000 €