Leírás

Ez a családi ház kivételesen jó helyen fekszik, közel a strandhoz és egyéb kényelmi megoldásokhoz. Az udvar bejáratánál van egy tágas garázs két autó részére, szemben vele egy kisegítő épület. A két épületben lakások alakíthatók ki, mert csatlakoztatva vannak a vízre és áramra.
Irányára 300.000 €

Földszint: három hálószoba, két nappali, konyha, folyosó és két fürdőszoba.
Emelet: 5 hálószoba, 5 fürdőszoba és 4 konyha
A tágas udvarban lehet kertészkedni, kialakítható egy nagyobb medence stb. A házban fatüzelésű központi fűtés van és innovatív megoldás az előkészített tüzelőfa tárolásához. A ház ideális idegenforgalmi célokra tekintettel, hogy az emeleten 4 berendezett stúdió apartman áll a vendégek rendelkezésére, de az egész földszint is kiadható, mint egy nagyobb apartman. Mindegyik épületnek van fennmaradási engedélye, a főépület pedig energetikai tanúsítvánnyal is rendelkezik. Cserelehetőség egy rijekai ingatlanra megbeszélés szerint.

Klenovica

Klenovica a Crikvenicai riviéra egyik hangulatos kis nyaraló-települése a Vinodoli csatorna partján, főként a csendre és nyugalomra vágyóknak ajánljuk, akik szeretnék a nyüzsgést és a zsúfoltságot elkerülni. A faluban éttermek, kávézók, közértek, posta és benzinkút is található. Klenovica strandjai homokosak és kavicsosak, a parton pedig jó pár kisétterem sorakozik, ahol kiváló halkülönlegességeket szolgálnak fel, több étterem saját hal csarnokkal is rendelkezik.

Klenovica fő jellegzetessége a tengerben helyenként felbukkanó édesvízi források, amelyek kedvezően hatnak az ottani növényzetre, ezért a tengerben sok halfajta található. Éppen ezért gyakran lehet itt delfinekkel is találkozni a gyerekek nagy örömére. Itt még a hattyúk is törzsvendégnek számítanak, ez az egyetlen hely a világon, ahol a hattyúk a tengerben úszkálnak.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH17492
Típus Családi házak
Helység Klenovica

2018-01-28 12:49

Ár: 
300 000 €