Leírás

A medencével ellátott luxusvilla mindössze 50 méterre található a strandtól. A villa gyönyörű helyen fekszik, ugyanakkor közel van a fantasztikus strandokhoz, rendkívül tiszta tengerrel, a szükséges magánélettel és nyugalommal.

A villa felület 200 m² és 600 m²-es kerttel rendelkezik, földszintből és egy emeletből áll. A földszinten van a kijárat a medencéhez és a grillezővel ellátott terasz. Benne: tágas, korszerűen felszerelt konyha étkezővel, egy gyönyörű nappalival, amely teljes mértékben biztosítja a magánszférát, egy tágas hálószoba és WC. Az emeleten 3 gyönyörű hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával.

A parkosított udvaron van a medence napozóterasszal, ahol a tulajdonosok lazíthatnak a meleg nyári napokon. A kert szépen rendezett, van benne grillező és kültéri zuhanyozó is.

A ház építése 2019 áprilisában fejeződött be. A hangsúly a belső és a külső terekre volt fektetve. A kivitelezés kivételesen magas színvonalú, ugyanúgy, mint a szigetelés, padlófűtés minden helyiségben, hűtés csúcsminőségű légkondicionáló berendezésekkel.

Ez a gyönyörű, figyelemre méltó villa videó megfigyeléssel és riasztóval rendelkezik. Ilyen modern építészet ritkaság az ingatlan piacon.

Ára: 750.000 €

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek medence, padlófűtés, riasztőberendezés, tenger közelsége
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH19088
Típus Családi házak
Helység Rijeka
Építés éve 2019
Hasznos alapterület 200m2
Telek mérete 600m2
Szobák száma 4
Fürdőszobák száma 4
WC-k száma 1
Légkondicionáló van
Kilátás panoráma
Parkolás az udvaron

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-08-10 15:15

Ár: 
750 000 €