Leírás

Eladásra kerül egy újonnan épült, egyedi kivitelezésű, modern formatervezésű, vonzó villa. Mindegyik szeglete merő luxus, áhitat és kényelem. Lélegzetelállítóan gyönyörű, modern villa kilátással az egész Kvarneri öbölre. A villát nagy odafigyeléssel gondozott kert veszi körbe, az összes természetes elemeit megőrizve, többszázéves olívák, bonsai novények, valamint egy 14 méteres, túlfolyó, tengervizes medence. Az udvaron 7 autó részére elegendő parkolóhely és kerti grillező is kapott helyet.
A földszinten két tágas hálószoba található, amelyekből kijárat nyílik a kertbe, egy fürdőszoba, tároló, műszaki szoba, kazánház és a gépek a medence működéséhez.
A földszintről van a feljárat az emeletre, ahol a tágas, nyíltterű nappali kapott helyett, továbbá a konyha, két hálószoba saját fürdőszobával, fittnesz terem, tároló.
Gondosan megtervezett üvegfalaknak köszönhetően, az egész belső tér megnyílik összekapcsolva ezzel az exteriőrt az enteriőrrel. Az ingatlan elsőosztályú, csúcsminőségű bútorokkal lett berendezve - schuso nyílászárók, elektromos redőnyök, a fűtés - hűtés és riasztórendszer teljes irányítását és kezelését intelligens rendszer működteti, ami ennek az álom villának egyediségének és luxus tulajdonságának csak egy részét képezi. A ház felülete 400 m2, a telek 3079 m2.

Ára: 2,000.000 €

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Panoráma, medence, luxus berendezés
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH19083
Típus Családi házak
Helység Bregi, Matulji
Építés éve 2015
Hasznos alapterület 400m2
Telek mérete 3079m2
Szobák száma 5
Fürdőszobák száma 4
Légkondicionáló van
Kilátás panoráma
Parkolás az udvaron

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-08-06 21:27

Ár: 
2 000 000 €