Leírás

Eladó ez a gyönyörű, kőburkolatú, medencés ház Škrip településen, Brač szigetén. A ház 2 szintes (mindegyik emeletnek külön bejárata van), mindegyik szinten van nappali, konyha, tároló, zuhanyzós fürdőszoba mosógéppel, 2 hálószoba. Mindkét szintnek van nagy terasza, egy szint felülete 95 m2, terasszal együtt. A telek 800 m2-es.

A ház alatt van a borpince, de garázsnak is lehet használni és az udvarban 3-5 autó részére parkolóhely. Szép kertje van, mediterrán növényekkel, 35 m2-es medence, mellette a nyári konyha és terasz grillezővel és szaunával.

Mindkét lakás teljesen felszerelt (bútor, SAT TV, klíma, Wi-Fi...). A lakások árában az összes bútor, kerti garnitúra, márvány asztal és a márvány padok benne vannak. Természetesen, lehetne felújítani, főleg a bútort és a nyilászárókat.

Brač sziget az egyik legnaposabb sziget Dalmáciában, több mint 2700 napos órával évente, az átlag nyári hőmérséklet 27-29 C és a tenger átlag nyári hőmérséklete 24 C.
Škrip a legrégebb település Brač szigetén, közvetlenül Postira és Splitska települések fölött, ahol éttermek, bevásárló központok, szállodák találhatók és egyéb infrastruktúra.

Supetar, a sziget fő települése, 7 km-re van és ott található a kórház, gyógyszertár, nagy bevásárló központok, bankok, szállodák, autó-, scooter- és bicikli-, hajó-, jet ski kölcsönzők, benzin kút... Supetar a brači komp kikötő, amely összeköti a szigetet Splittel.

A ház a domboldalon van, 2 km-re a tengertöl, gyönyörű kilátással a tengerre és a szárazföldi hegyekre (Mosor és Biokovo). Éppen ezért sok külföldi vásárolt vagy épített itt házat mert történelmi település, nyugalom van, gyönyörű kilátással a tengerre és csak pár percre van a tengerparti nyüzsgéstől. Egy ilyen házat nagyon jól ki lehet adni a turistáknak. A háznak a tulajdonosa holland és a házat azért árulja mert a közelében van még egy háza, amit megtart magának.

A ház ára 258.000 EUR

(AG-03)

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Panoráma, medence, garázs
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome Code AH19014
Típus Családi házak
Helység Škrip, Brač

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-05-23 19:35

Ár: 
258 000 €