Leírás

Csendes környezetben, nem messze a központtól, egy kétszintes ház második emeletén található ez a három hálószobás apartman nagy terasszal. A felület 90 m2. Az épület 2001-ben épült. Kilátás a rétre a teraszról. Az apartman nem lakott, és azonnal elfoglalható. A legközelebbi strandtól a Lone-öböl távolsága mindössze 1,5 km.

Az apartman mindössze 1,2 km-re van Rovinj központjától, ahol üzletek, kávézók, bankok, iskolák, posta, múzeum, plébániatemplom, bevásárlóközpont, kikötő, tavernák és éttermek találhatók. A legközelebbi strandtól a Lone-öböl távolsága mindössze 1,5 km. A közelben találjuk ezeket a látnivalókat:
- 1,2 km-es hosszú sétával megközelíthető a Zlatni Rt Forest Park számos természetes stranddal, mely alkalmas különböző sporttevékenységekre;
- 15 km-re elárasztott kanyon-völgy - a Lim-öböl Isztria egyik legszebb tája; ismert a halak és a kagylók tenyésztéséről
- 30 km Az Aquacolors Water Park végtelen vízi szórakozást kínál az egész család számára.

Pula repülőtere 39 km-re, az autópálya (Kanfanar) legközelebbi bejárata pedig 14 km-re található. Távolságok más helyektől: Bale 14 km, Poreč 35 km, Zágráb 251 km, Bécs 570 km és München 588 km.

Az apartman a 2. emeleten és a tetőtérben található. A 2. emeleten egy konyha étkezővel, nappali, két hálószoba, két fürdőszoba, két terasz és egy nagy fedett terasz, a tetőtér pedig egy hálószobából áll. Délre néz egy konyha étkezővel és fedett terasszal.

Az apartman légkondicionálóval, elektromos radiátorokkal és elektromos vízmelegítővel felszerelt.

A külső nyílászárók fából készültek.

A tetőtérben csónakpadló található, más helyiségekben a padló kerámialapokkal van borítva.

Az apartman árában a bútor is benne van.

A lakáshoz egy 4,05 m2-es tároló is tartozik. Az épület lakói általában az utcán parkolnak.

Az épülethez közvetlenül a kövezett utakról juthatunk el. Az épület a városi csatornarendszerhez csatlakozik. Az apartman vízellátását egy tápegységen keresztül a vízellátó hálózat biztosítja.

Régi ár: 240 000 €
Új ára: 220 000 €

(P-10486)

Az ingatlan adatai

Elhelyezkedés Isztria
AdriaHome kód AH18922
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Rovinj
Építés éve 2001
Hasznos alapterület 90m2
Fürdőszobák száma 2
Légkondicionáló van
Parkolás
Parkolás: 
az utcán

Kapcsolat

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2020-02-15 16:35

Ár: 
220 000 €