Leírás

Rovinjban, egy társasház földszintjén és első emeletén található ez a világos két hálószobás apartman. A területe 86 m2. Az épületet, amelyben a lakás található, 2004-ben építették. A lakás jelenleg foglalt, de a tulajdonosok készen állnak rövid időn belül kiköltözni.
A legközelebbi bevásárlóközpont távolsága 0,2 km. Az apartman mindössze 2 km-re van Rovinj központjától, ahol üzletek, kávézók, bankok, iskolák, posta, múzeum, plébániatemplom, bevásárlóközpont, kikötő, tavernák és éttermek találhatóak. A Cuvi-öböl legközelebbi strandjához a távolság 2 km. Természeti és kulturális látnivalók a közelben:
- 2 km A Zlatni Rt Forest Park számos természetes stranddal, és hosszú sétával megközelíthető partszakasz különböző sporttevékenységekhez;
- 15 km-re elárasztott kanyon-völgy - a Lim-öböl Isztria egyik legszebb tája; ismert a halak és a kagylók tenyésztéséről
- 30 km Az Aquacolors Water Park végtelen vízi szórakozást kínál az egész család számára.

Pula repülőtere 39 km-re, az autópálya (Kanfanar) legközelebbi bejárata pedig 14 km-re található. Távolságok más helyektől: Bale 14 km, Poreč 35 km, Zágráb 251 km, Bécs 570 km és München 588 km.

Az apartman kétszintes, a földszinti 43 m2 alapterületű és 43 m2 az első emeleti rész is. A földszinten egy nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, előszoba, fedett terasz és kamra található. Az 1. emeleten két hálószoba, egy fürdőszoba, egy előszoba és egy fedett terasz található. A nappali, a konyha és étkezővel van déli irányba.

Beépített felszerelés: fűtő tűzhely a nappaliban és elektromos vízmelegítő.

A külső nyílászárók fából készültek.

A nappaliban és a hálószobákban a padlók lamináltak, más helyiségekben a padló kerámia burkolattal van borítva.

A bútorok nem szerepelnek az árban.

Az apartmanhoz tartozik egy 5 m2-es fáskamra is. Az új tulajdonos 20 m2-es kerítéssel ellátott kertet használhat. A lakók parkolóhelye az épület udvarán található.

Az épülethez való hozzáférés közvetlenül a kövezett utakról biztosított. Az épület a városi csatornarendszerhez csatlakozik. Az apartman árammal és vízellátással rendelkezik.

Ára: 160.000 €
(P-10483)

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Kétszintes lakás
Elhelyezkedés Isztria
AdriaHome Code AH18919
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Rovinj
Építés éve 2004
Hasznos alapterület 86m2
Szobák száma 3
Fürdőszobák száma 2
WC-k száma 2
Légkondicionáló van
Parkolás az udvaron

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-04-08 17:57

Ár: 
160 000 €