Leírás

Ez a villa komplexum újonnan épült csendes, meghitt környezetben 1500 méterre a tengertől. Mindegyik villa felülete 127 m2 két szinten, és 460 m2-es telken fekszik.
A földszinten található a konyha, étkező, nappali, WC és tágas terasz, az emeleten pedig 3 hálószoba és 2 fürdőszoba foglal helyet. Az elkerített udvarban medence és napozóterasz nyújt kellemes, meghitt magánszférát a pihenéshez és lazításhoz.
Ára: 269.000 €

(S-642)

CsatolmányMéret
Kép ikon dowload >>394.61 KB
Kép ikon dowload >>425.43 KB
Az ingatlan adatai
Jellegzetességek luxusvilla, panoráma, medence, garázs
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome kód AH18866
Típus Családi házak
Helység Rogoznica
Építés éve 2018
Hasznos alapterület 127m2
Telek mérete 460m2
Szobák száma 4
Fürdőszobák száma 3
WC-k száma 3
Légkondicionáló van
Kilátás panoráma
Parkolás saját parkolóhely az udvarban

Rogoznica

Rogoznica egykoron sziget volt, csak később, a szárazföld és a sziget közötti tengerszakasz feltöltésével vált a szárazföld részévé. Rogoznica a Šibenik és Trogir közötti térség legszebb területén, festői környezetben található. A település igazából két részből áll, egy íves félszigetből, valamint egy azzal párhuzamos szigetből, amire egy körülbelül kétszáz méter hosszú, vékony híd vezet át.

Rogoznica strandjai leginkább kavicsosak, partvidéke erősen tagolt, fenyvesekkel övezett. Legnagyobb strandja sekély, kisgyermekes családoknak is nyugodtan ajánlható. Akik jobban szeretnek embertársaiktól elvonultan fürdőzni, itt azt is megtehetik, rengeteg eldugott öblöcskére bukkanhatnak. Ha a strandolást meguntuk, a part mentén rengeteg éttermet, kávézót, cukrászdát és bazárt találhatunk. Ha pedig sportolnánk inkább, a tagolt partok kiváló terepet nyújtanak a vízi sportokhoz, sőt, itt még egy vívóiskola is működik, ha szeretnénk, még a vívópáston is kipróbálhatjuk magunkat, de a hely a túrahajósok között is igen népszerű. Fontos megemlíteni, hogy ezen a településen posta és orvosi rendelő is található, tehát aki itt tervezi a nyaraló vásárlását, ezekért sem kell nagyobb városba utaznia.

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!
Bár tudjuk, hogy Magyarországon sokaknak szokatlan vevőként is ingatlanügynököt megbízni és jutalékot fizetni, de nemzetközi ügyletek esetében ez a bevált gyakorlat.

2018-09-30 17:32

Ár: 
269 000 €