Leírás

Eladóvá vált ez a gyönyörű, 120 m2-es, kétszintes családi ház 460 m2-es telken, mindössze 30 méterre a tengertől. Benne: 2 hálószoba, fürdőszoba, konyha, étkező, nappali és egy galéria, ami plusz hálószobaként funkciónál. A tágas terasz alatt található a pince, illetve szerszámoskamra. A kertet évek óta egy kertész gondozza, itt több mint 500 különböző növény található, egy kerti grillező és egy kőasztal, amely köré 10 ember is kényelmesen elfér. A telken van még egy garázs és egy 20 m2-es, berendezett melléképület nyári WC és zuhanyzó. Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal és 4 csillagos idegenforgalmi besorolással rendelkezik. Vezetékes víz egyelőre még nincs, de a közeljövőben ennek kiépítése várható, addig víztartályból, szivattyúval lehet használni az ivóvizet.
Ára: 400.000 €

(S-364)

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Második sor
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome Code AH18839
Típus Családi házak
Helység Sevid
Hasznos alapterület 120m2
Telek mérete 460m2
Szobák száma 4
Fürdőszobák száma 2
WC-k száma 2
Légkondicionáló van
Kilátás a tengerre
Parkolás saját parkolóhely a ház előtt

Rogoznica

Rogoznica egykoron sziget volt, csak később, a szárazföld és a sziget közötti tengerszakasz feltöltésével vált a szárazföld részévé. Rogoznica a Šibenik és Trogir közötti térség legszebb területén, festői környezetben található. A település igazából két részből áll, egy íves félszigetből, valamint egy azzal párhuzamos szigetből, amire egy körülbelül kétszáz méter hosszú, vékony híd vezet át.

Rogoznica strandjai leginkább kavicsosak, partvidéke erősen tagolt, fenyvesekkel övezett. Legnagyobb strandja sekély, kisgyermekes családoknak is nyugodtan ajánlható. Akik jobban szeretnek embertársaiktól elvonultan fürdőzni, itt azt is megtehetik, rengeteg eldugott öblöcskére bukkanhatnak. Ha a strandolást meguntuk, a part mentén rengeteg éttermet, kávézót, cukrászdát és bazárt találhatunk. Ha pedig sportolnánk inkább, a tagolt partok kiváló terepet nyújtanak a vízi sportokhoz, sőt, itt még egy vívóiskola is működik, ha szeretnénk, még a vívópáston is kipróbálhatjuk magunkat, de a hely a túrahajósok között is igen népszerű. Fontos megemlíteni, hogy ezen a településen posta és orvosi rendelő is található, tehát aki itt tervezi a nyaraló vásárlását, ezekért sem kell nagyobb városba utaznia.

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2018-09-21 20:58

Ár: 
400 000 €