Leírás

Eladóvá vált Rabac nevű település frekventált részén, a vízparttól és a strandtól 120 -130 m-re, tengerre néző erkéllyel, szép napos fekvésű apartman.
A lakás egy négy lakásos téglaépítésű társasház első emeletén (ez a záró szint) található. A lakás 49 m2 alapterületű, mely egy nappali-étkező-konyhából, amelyből nyílik a balkon, egy normál méretű hálószobából, egy kisebb szobából, egy fürdőszobából és egy közlekedő folyosóból áll. A lakáshoz tartozik egy 30 m2 alapterületű garázs is (az épülethez hozzáépítve) és egy 26 m2 alapterületű tároló helyiség (az épület földszinti részén), valamint egy 25-30 m2 alapterületű saját kert rész. A lakásban elektromos fűtés van, összközműves. Két utcáról is meg lehet közelíteni, a felső kert felőli a bejárathoz vezet, az alsó utcai a garázshoz és innen is megközelíthető lépcsőkön a lakás bejárata. A lakás némi felújítást igényel, a külső zsalugátereket a nap már eléggé megégette, festés és igény szerinti nyílászáró csere is esedékes lehet. Az épület két éve kapott teljesen új komplett tetőt, új ereszcsatornával.
Az ingatlan tehermentes, azonnal beköltözhető, a hagyatéki végzés jogerős, átírható. Az ingatlan Budapesttől 550 km-re fekszik, kb. hat órás út autóval.
Ára: 110.000 €

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek panoráma, garázs, tároló, kertrész
Elhelyezkedés Isztria
AdriaHome Code AH18824
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Rabac
Felújítás éve 2015
Hasznos alapterület 49m2
Szobák száma 2
Fürdőszobák száma 1
Kilátás Panoráma
Parkolás saját garázs, parkoló az udvarban

2018-08-11 06:41

  • Hasznos alapterület: 
    49m2
  • Szobák száma: 
    2
Ár: 
110 000 €