Leírás

Ez a régi családi birtok Isztriában található, Ćićarijan, Dane faluban, Permani-Buzet közötti útvonalon, cca 40 km-re Rijekától. A falu 650 m tengerszint feletti magasan fekszik, erdő közepette, ezért ideális azok számára, kik csendre és nyugalomra vágynak, távol a városi zajtól és szokásos nyüzsgéstől, főleg nyáron, amikor kánikula van, itt az éjszakák alvásra nagyon kellemesek.
Ez egy önálló, emeletes kőház, kb. 550 m2-es telken, 120 m2 hasznos felülettel, bútorozva van így azonnal beköltözhető. Az udvar magas kőkerítéssel van elkerítve, 2 bejárata van, 2 garázs, műhely, fáskamra, szerszámos tároló, külső fürdőszoba és WC tartozik hozzá.
Ára: 120.000 €

A földszinten (60 m2) található a konyha, étkező, nappali és fürdőszoba WC-ve, valamint éléskamra és a lépcsők alatt egy kihasználatlan helység, ami lehetne gardrób szoba.
Az emeletre belső lépcsőkön lehet feljutni, itt van 2 hálószoba és egy nappalinak kialakítható helyiség.
A ház 1937-ben épült, 1947-ben átesett az első felújításon, mert a háborúban félig lerombolták. 2007-ben újabb felújítűson esett át, amikor új tetőzetet kapott, valamint a melléképületek is az udvarban.
Pár évvel ezelőtt a szobákban és az emeleten új Knauf szigetelés kapott. Az összes bútor rendszeresen karban van tartva.
A ház minden szükséges infrastruktúrával rendelkezik (ára, víz, telefon). A falu felett van egy közöt víztartály, emlyből régen használták a vizet és még most is működik és ingyense, de van vezetékes víz is a házban. Fűtéshez 2 fatüzelésű kályha szolgál, a fát a közeli erdőből lehet hozatni. Az ingatlan rendezett tulajdon viszonyokkal rendelkezik. Az energetikai tanúsítvány elkészítése folyamatban.

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Kőház, 2 garázs, műhely, kert
Elhelyezkedés Isztria
AdriaHome Code AH18818
Típus Családi házak
Helység Ćićarija
Építés éve 1937
Felújítás éve 2007
Hasznos alapterület 120m2
Telek mérete 550m2
Szobák száma 3
Fürdőszobák száma 2
WC-k száma 2
Parkolás saját garázs, parkoló az udvarban

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2018-08-01 19:56

Ár: 
120 000 €