Leírás

Eladóvá vált egy emeletes családi ház Čavle központjától 5 km-re, közel a Rječina patak forrásához. A helység neve Zoretići, egy kis település az erdő szélén, ahol kristálytiszta a levegő, csodálatos a természet és egész nap hallani a madarak csicsergését. Nem messze onnan húzódik a Zagráb-Delnice autópálya szakasz, több bevásárlóközpont és minden szükséges infrastruktúra elérhető.
A ház földszintből és emeletből áll. A földszinten ürenes áll egy üzlethelyiség, teakonyha, fürdőszoba és iroda, ami könnyen lakássá alakítható. Az emeleten van két hálószoba, nappali, konyha, kamra, erkély, előtér, fürdőszoba WC-vel. Az egész házban működik a központi fűtést olajkazánnal, valamint padlófűtéssel és radiátorokkal kiegészítve. A ház 1998-ban épült, rendezett papírokkal, B besorolású energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik. A házat egész nap besüti a nap, az udvaron van egy kerti grillező és egy 3000 literes olajkazán.
Ára: 160.000 €-a

Rijeka

Rijeka, azaz Fiume egy darab a múltunkból…, melyet annak idején Szent István ősi koronájának legszebb gyöngyszemének neveztek. Neve olaszul és horvátul is folyót jelent. Ez a magas hegyek karéjában meghúzódó kikötőváros a Kvarner-öböl belső szögletében található, a szlovén határtól 25 km-re délre. Valaha ezt a vidéket „Magyar kapu”-nak nevezték, mert az 1800-as évek legelején magyar szándék, tőke és szakértelem teremtette meg az utat (Lujza-út) a hegyeken át a tengerhez, Fiuméhez a gazdaság és a honi tengeri kereskedelem fellendítése érdekében, és ugyanebből az okból fejlesztette a várost elsőrangú kereskedelmi- és kikötővárossá. A városnak ez az időszak volt az igazi fénykora, 1870-től a század végére a kikötő forgalma az ötszörösére nőtt, lakossága pedig kétszeresére, melyhez nagyban hozzájárult az 1873-ban átadott Budapest–Fiume vasútvonal is. A magyar koronához tartozó települések közül itt volt a legmagasabb az életszínvonal.

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek Csendes, zöld környezet, padlófűtés
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH18808
Típus Családi házak
Helység Zoretići
Építés éve 1998
Hasznos alapterület 221m2
Telek mérete 235m2
Szobák száma 4
Fürdőszobák száma 2
Parkolás A ház előtt

2018-06-21 09:18

  • Hasznos alapterület: 
    221m2
  • Szobák száma: 
    4
  • Telek mérete: 
    235m2
Ár: 
160 000 €