Leírás

Rab fővárosától mindössze 5 percre található ez az új építésű, hat lakásból álló épület mindössze 50-60 méterre a tengertől. A hat lakás közül más csak egy 62 nm-es, bútorozott lakás szabad a földszinten.
Benne: két szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, erkély, kis kertrész, parkolóhely a ház előtt. A zárt parkolóba csak automata ajtón át lehet bejutni.
Ára: 120.000 €.

Az ingatlan adatai

Jellegzetességek Újépítésű, közel a tengerhez
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome kód AH18793
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Rab
Hasznos alapterület 65m2
Hálószobák száma 2
Fürdőszobák száma 1
WC-k száma 1
Légkondicionáló van
Parkolás
Parkolás: 
Zárt parkoló a ház előtt
Kilátás van

Rab sziget

Rab sziget Krk, Cres és Pag szigetei között terül el, a Velebit-hegyvonulat lábánál. Rab sziget mindössze 94 négyzetkilométer kiterjedésű, területét tekintve a kilencedik a horvátországi szigetvilágban. Természeti szépségeiből és műemlékeiből adódóan az egyik legvonzóbb helye az Észak-Adriai partszakasznak. A szigetet az Adria egyik legnapsütöttebb és legdúsabb növénytakarójú vidékeként tartják számon, lévén hogy felületének mintegy 40%-át erdők borítják. Nagy múltú idegenforgalmi infrastruktúrájával, gazdag ókori műemlék-együttesével és a különleges helyi vitézi táncjáték-hagyományával Rab évtizedek óta az Észak-Adria egyik leghíresebb üdülőhelye.

Kapcsolat

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2021-04-22 11:35

Ár: 
120 000 €