Leírás

Eladó Novi Vinodolski szívében egy bájos kis üzlethelyiség. Jelenleg nem üzemel már 2 éve, de előtte kis kávézó-cukrászdaként működött. Felülete: Fsz = 25 m2, galéria = 20 m2, terasz = 26 m2. Nincs is annál kellemesebb érzés, mint a reggeli kávé mellé elfogyasztott frissen sült croissant.
Ára: 60.000 €

Az ingatlan adatai

Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome kód AH18652
Típus Üzlethelyiségek
Helység Novi
Hasznos alapterület 45m2

Novi Vinodolski

A Kvarner-öböl egyik legnépszerűbb üdülőhelye Novi Vinodolski, mely Crikvenicától mindössze 9 kilométerre délre található.

Népszerűségét főként annak köszönheti, hogy felfedezve a légköri viszonyainak jótékony hatását Novi Vinodolskit 1906-ban hivatalosan is elismert klimatikus gyógyüdülőhellyé nyilvánították. A fürdőzésnek itt nagy hagyományai vannak, a város meglepő fürdőzési szokásait az is mutatja, hogy 1889-ben a város vezetősége olyan határozatot hozott, hogy zászlófelvonással jelezték, mikor melyik nem tagjai merészkedhetnek a vízbe, a piros zászló felvonása azt jelezte, hogy a férfiak, míg a fehér zászló felvonása azt jelezte, hogy a nők fürdőzési ideje jött el. A XX. század elején a város szépen kialakított strandjai királyi elismerésben is részesültek.

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2020-02-08 17:33

Ár: 
60 000 €