Leírás

Senjtől pár kilométerre, eladó egy bútorozott, emeletes családi ház 200 méterre a strandtól. A földszinten van a konyha és a nappali, benne fűtő-hűtő klímaberendezés. Innen lehet kilépni a fedett teraszra, ahonnan pazar kilátás nyílik a tengerre és távoli szigetvilágra. Itt van egy tágas kőasztal, kőmosogató és kerti sütögető, valamint egy kis kamra hűtőszekrénnyel.
Ára: 160.000 €

Innen lehet felmenni az emeletre, ahol egy kisebb teraszon felszerelt zuhany található és a bejárat a laktérbe, ahol három teljesen berendezett hálószoba, fürdőszoba és még egy tágas terasz található elképesztő panorámával a tengerre.
A ház mögött van egy víztároló napozóterasszal a tetején és egy kamra a kerti szerszámok és horgászfelszerelés tárolására.
Az udvaron 5-6 autó részére elegendő parkolóhely lett kialakítva, a házat hétteraszos kert veszi körbe, ahol több fajta mediterrán növény és virág található, mint pl. rozmaring és babér.
A házban van áram, vezetékes víz is mindegyik helyiségben olaj radiátorok kerültek felszerelésre. A ház kitűnő állapotban van, az ár tartalmazza a teljes bútorzatot, a konyhát, a felszerelést, valamint egy „Mediteran 13” –as motorcsónakot és egy bolyát a kis kikötőben.

Az ingatlan adatai

Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome kód AH17696
Típus Családi házak
Helység Senj
Hasznos alapterület 220m2

Kapcsolat

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2021-02-22 17:43

Ár: 
160 000 €