Leírás

Csökkentettük az árakat!
Pašman szigeten, Ždrelac teleülésen található ez a szépen berendezett, kiváló fekvésű, földszinti apartman, mindössze 150 méterre a tengertől. Felülete 42 m2, benne: előszoba, hálószoba, fürdőszoba, nappali konyhával, terasz + egy 36 m2-es udvar. Egy 3 nm-es tároló helyiség is tartozik hozzá a lépcsőházban. Sajnos, innen nincs kilátás a tengerre.
Régi ára: 90.000 €
Új ára: 85.000 €

Az apartman egy rendezett, 9 lakásos társasház földszintjén fekszik. Sajnos, nincs kilátása a tengerre, viszont csendes, mert távol van a forgalom zajától. A lakás a méretre készült bútorral és teljes berendezéssel együtt (hűtő, mélyhűtő, mosogatógép, mosógép, TV készülék, klíma) kerül értékesítésre. A lakás saját kerti grillezővel és parkolóval rendelkezik. Egy tároló helyiség is tartozik hozzá a lépcsőházban. A szépen rendezett kertben automata locsolórendszer működik.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Észak-Dalmácia
AdriaHome kód AH16971
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Ždrelac
Hasznos alapterület 42m2
Telek mérete 80m2
Szobák száma 1
Fürdőszobák száma 1
Légkondicionáló van
Kilátás a zöld övezetre
Parkolás Az udvaron

Ždrelac – Pašman sziget

A több, mint 63 négyzetkilométeres Pašman-sziget körülbelül Sukošan magasságában kezdődik, és Biogradnál ér véget. Rendszeres hajó és kompjáratainak köszönhetően könnyen megközelíthető, Biogradból mindössze negyed óra alatt át lehet jutni a szigetre.

Ezen a festői, zöld szigeten, melyen a korai emberi élet nyomai szerte megtalálhatóak, csendes kis települések bújnak meg. Legnagyobb vonzerejük az igazi dalmát hangulatuk, meg persze az, hogy bensőséges, természetközeli nyugalmat garantálnak.

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-09-11 17:14

Ár: 
85 000 €