Leírás

A ház 4 szintjén 10 szoba található, minden szobához saját fürdőszoba tartozik (a 2-3 és a 7-8 szobáké közös) fürdőkáddal, mosdóval és wc-vel felszerelve. 7 kétágyas, 2 négyfekvőhelyes (1 franciaágy 1 emeleteságy) és 1 háromágyas szoba mindegyike berendezett: fenyőfaágy, szekrények, éjjeliszekrények találhatók bennük.

Ára: 700.000 €

Minden szobából látható a tenger, minden szobához erkély tartozik (a 2-3 és a 7-8 szobáké közös), amely mindegyikéről ugyancsak a tenger látható.
A ház kb. 120 m-re fekszik a homokos, apró kavicsos és sziklás parttal büszkélkedő, Horvátország legszebb és leghosszabb fürdőzésre alkalmas partszakaszától, a Peljeska Riviérától. A ház előtt közvetlenül a családok és kisgyermekek által népszerű szabad strand található. A panzió 25 éves, 6-os erősségű földrengés-biztosan megépített praktikus és esztétikus épület. Az 520 m2-es bekerített telken parkosított, óriás pálmával, leanderekkel és további egzotikus növényekkel benépesített előkert fogadja az érkezőt. A ház mögött 5 autó beállására alkalmas parkoló található, amelyet kiwi- és roskadozó szőlőlugas árnyékol. A ház mellett gyümölcsfákkal (narancs, citrom, klementin, füge) beültetett hátsókert található, ahol a gyerekek örömére játszótér lett kialakítva. A szobák mindegyike mennyezeti ventilátorral, légkondicionáló berendezéssel és hűtőszekrénnyel fel van szerelve. Az épületben található továbbá egy lakosztály, ahol nappali, gardrób és 2 hálószoba szolgálja lakói kényelmét. A lakosztály ülőgarnitúrával, ágyakkal és svájci tömör fa bútorokkal van felszerelve, saját fürdőszobával rendelkezik. 2 oldalról 50 m2-es mészkővel borított pihenőterasz található. A szuterénben egy 80 m2-es berendezett, felszerelt, gépesített ebédlő (2 mosogatógép, 3 gáztűzhely, 2 mikrohullámú sütő, vasalógép, stb.), valamint központi helyiség és közösségi találkozóhely található biliárdasztallal.
A lépcsőház és a terasz fehér mészkővel borított, a szobák parkettázottak. A ház meleg víz szükségletének fedezésére napelemek által termelt energiatakarékos megoldás biztosított. A házhoz tartozik egy egy autó elhelyezésére szolgáló garázs, tároló polcokkal felszerelve. A ház előtt nincsen épület így a kilátást a tengerre semmi sem zavarja. Az előtte lévő telken a jövőben is kizárólag csak egyszintes építmény építhető: a városvezetés méltányos döntése is közrejátszott, hogy ne építhessenek többszintes házat az előttünk lévő telekre. (Bizonyára ismert, hogy törvényt is hoztak kb. 4 éve, hogy a tengerparti sávban 80 méteren belül nem adnak ki már építési engedélyeket).

Jó tempóban épül a peljesaci híd!

Az ingatlan adatai

Elhelyezkedés Dél-Dalmácia
AdriaHome kód AH13296
Típus Több apartmanos ház
Helység Pelješac
Telek mérete 520m2
Hálószobák száma 11
Parkolás
Parkolás: 
garázs
Kilátás tengerre néző

Orebić

Orebić a Pelješac-félsziget legjelentősebb települése és Horvátország egyik leghangulatosabb üdülőhelye, mely Budapesttől mindössze 850 kilométerre fekszik. Éppen szemben helyezkedik el Korčula sziget névadó városával, és a két város között sűrű kompjáratot tartanak fenn.

Orebić éghajlata kellemes mediterrán. Nyáron csapadék ritkán esik, száraz és meleg nyarakra számíthatunk itt. Viszont a kánikula soha nem elviselhetetlen Orebićen a tenger hűsítő hatásának köszönhetően, így a napi legmagasabb hőmérséklet ritkán haladja meg a 30-32 °C-ot. A tengervíz hőmérséklete a lassú júniusi és júliusi felmelegedés után augusztusra éri el csúcspontját (26 °C), de szeptemberben is igen kellemes még (24 °C).

Kapcsolat

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2021-08-27 14:05

Ár: 
700 000 €