Leírás

Téli akció! Igényesen berendezett, tágas, földszinti lakás közvetlen a tenger mellett.

Régi ára: 460.000 €
Akciós ára: 398.000 €

Benne: 3 hálószoba, nappali konyhával, fürdőszoba, + WC, több tároló, tágas terasz, nagy udvar (kavics), olívafák, pálmák, sok szép virág stb. Az ingatlan felülete összesen 140 m2, ebből a lakás 90,4 m2 + 22,2 m2 garázs = 112,6 m2, a többi udvar. Az udvarról közvetlen kijárat a strandra.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Észak-Dalmácia
AdriaHome kód AH12420
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Stara

Stara Novalja

Stara Novalja az észak-dalmáciai Pag sziget északnyugati részének csendes szorosában, enyhén lejtős részen helyezkedik el, védve a jugo és bóra erős szelektől. A sziget legforgalmasabb kisvárosától, Novaljától alig 5 km-re északra fekszik egy hosszúkás öböl partján, ennélfogva Stara Novalja Pag csendesebb, nyugodtabb üdülőhelyeinek egyike. Az éghajlata enyhe és mediterrán. Buja és zöld növényzetet találunk itt, hiszen a nyár száraz és meleg, a tél is kellemes és enyhe. A napi nyári hőmérséklet akár 30 °C is lehet, az éjszaka pedig kellemesen friss. Nyáron a tenger hőmérséklete eléri a 25 °C-ot, de a strandszezon már májusban elkezdődik. A partja főként apró kavicsos, fokozatosan mélyülő, a tenger kristálytiszta, így kisgyermekes családok számára is ideális.

Nagyobb térképre váltás

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!
Bár tudjuk, hogy Magyarországon sokaknak szokatlan vevőként is ingatlanügynököt megbízni és jutalékot fizetni, de nemzetközi ügyletek esetében ez a bevált gyakorlat.

2019-08-25 20:14

Ár: 
398 000 €