Leírás

Eladó egy bejáródott, 30 éve jól működő, egész évben nyitva tartó étterem a Crikvenicai Riviéra egyik népszerű településének a legforgalmasabb utcájában. A közelben minden kényelmi megoldás megtalálható: buszállomás, sok üzlet, parkoló, strand, és ez mind a város szívében. Az üzlet komplett berendezéssel, vagy anélkül kerül értékesítésre. Az új tulajdonos azonnal átveheti és igénye szerint tovább üzemeltetheti.

Régi ára: 395.000 €
Új ára: 380.000 €

Az ár a meglévő leltár nélkül értendő. A leltár értéke kb. 40.000 €

A bejárat az étterembe közvetlen az utcáról nyílik. Az éttermi rész mögött van egy 35 m2-es helyiség, amely két részből áll. Az első része jelenleg műkörmös szalon, a másik, pedig, egy raktár. A két helyiség könnyen egybenyitható, vagy bővíthető egy újabb helyiség hozzácsatolásával, amit az étterem egyik kiugró részének leválasztásával lehet megvalósítani.
Ez az helyiség könnyen lakássá alakítható, vagy egybenyitható az étteremmel. Rengeteg variáció lehetséges. A hátsó udvarban több parkolóhely is tartozik hozzá.

Maga az étterem 165 m2. Télen kávézó + étteremként működik. A kávézós részlegben 32 vendég, az éttermi részben, pedig, 40 vendég fér el. Nyáron a kávézó részlegben is felszolgálnak ételt, mert ilyenkor nagyobb a forgalom, így összesen 72 embert lehet leültetni.

Az étterem már évek óta a Horvátország legjobb éttermei között szerepel. Az új tulajdonosa változtathat a funkcióján, itt lehetne bármilyen üzlet, bank, közért, utazási iroda stb. Tekintettel, hogy a város központjában fekszik, bármilyen tevékenységre alkalmas. Rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik

Az ingatlan adatai
Jellegzetességek központi elhelyezésű
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH11441
Típus Üzlethelyiségek
Helység Crikvenica
Hasznos alapterület 165m2
WC-k száma 1
Légkondicionáló van

Crikvenica

Crikvenica a Kvarner-öböl egyik legszebb települése, csodálatos tengerparttal. Ez Horvátország második legrégebbi nyaralóhelye, az első szállodát 1891-ben nyitották meg. A monarchia idején Opatija a magyarok, míg Crikvenica az osztrákok kedvelt üdülőhelye volt. Klímája kifejezetten kellemes, a nyári hőmérséklet viszonylag enyhe, az átlaghőmérséklet 23-24 °C körül van.

Ajánlatkérés

Az Ön neve, vagy egy olyan jelige, ami alapján majd be fogjuk tudni azonosítani Önt.
Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adja meg e-mail címét!
Kérjük, adja meg mobil számát, vagy egy olyan vezetékes számot, amin általában elérhető!

2019-04-09 17:02

Ár: 
380 000 €