Leírás

Újonnan épülő villák a második sorban, kilátással a tengerre.
Mindegyiknek a felülete 325 m2 lesz, háromszintes, 530 m2-es telken. A ház előtt medence és napozóterasz. Az "M" épület elkelt, a "K" még szabad.
Ára: 500.000 €

Az alagsor 124 m2, benne: előszoba, kazánház, mosókonyha, folyosó lépcsőházzal, WC, nyári konyha és garázs. Ezen a szinten lesz egy 35 m2-es terasz medencével és napozóterasszal.
A földszint 170 m2, itt lesz a bejárat, előszoba lépcsőházzal, fürdőszoba, tágas nappali konyhával és étkezővel, és kijárattal a 34 m2-es teraszra.
Az emelet 94 m2, itt lesz a bejárat a lépcsőházból, fürdőszoba és 4 hálószoba: egyikben gardróbszoba és saját fürdőszoba is lesz, két másik szoba osztozik a tágas 26 m2-es teraszon
Szépen rendezett kert veszi majd körbe az épületeket.

(575)

Rogoznica

Rogoznica egykoron sziget volt, csak később, a szárazföld és a sziget közötti tengerszakasz feltöltésével vált a szárazföld részévé. Rogoznica a Šibenik és Trogir közötti térség legszebb területén, festői környezetben található. A település igazából két részből áll, egy íves félszigetből, valamint egy azzal párhuzamos szigetből, amire egy körülbelül kétszáz méter hosszú, vékony híd vezet át.

Rogoznica strandjai leginkább kavicsosak, partvidéke erősen tagolt, fenyvesekkel övezett. Legnagyobb strandja sekély, kisgyermekes családoknak is nyugodtan ajánlható. Akik jobban szeretnek embertársaiktól elvonultan fürdőzni, itt azt is megtehetik, rengeteg eldugott öblöcskére bukkanhatnak. Ha a strandolást meguntuk, a part mentén rengeteg éttermet, kávézót, cukrászdát és bazárt találhatunk. Ha pedig sportolnánk inkább, a tagolt partok kiváló terepet nyújtanak a vízi sportokhoz, sőt, itt még egy vívóiskola is működik, ha szeretnénk, még a vívópáston is kipróbálhatjuk magunkat, de a hely a túrahajósok között is igen népszerű. Fontos megemlíteni, hogy ezen a településen posta és orvosi rendelő is található, tehát aki itt tervezi a nyaraló vásárlását, ezekért sem kell nagyobb városba utaznia.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Közép-Dalmácia
AdriaHome Code AH17349
Típus Családi házak
Helység Rogoznica

2018-02-08 10:08

Ár: 
500 000 €