Leírás

Klenovicában, egy csendes halászfaluban, Budapesttől mindössze 525 km-re, 15 éve épült apartmanházban, tengerre néző terasszal rendelkező, berendezett és felszerelt kb. 49 m2-es apartman eladó. Benne: előszoba, hálószoba, fürdőszoba, nappali konyhával, tágas panorámás erkély.

Ára: 85.000 €

Klenovica a csendre és nyugalomra vágyó családok számára előnyös. A faluban 4 étterem működik, ugyan annyi kávézó, néhány közért, posta, kemping, töltőállomás, az autót nyugodtan le lehet parkolni, és hazaindulásig nincs is rá szükség. Amennyiben megkívánják a szokásos nyüzsgést, elég elmenni a 20 km-re található Crikvenicáig, és elvegyülni a többi fürdőző között a homokos, városi strandon, vagy sétálni a tengerpart mentén a késő éjjelig nyitva tartó kávézók előtt. A kikötő egyik oldalán kiépített családok számára kellemes strand húzódik, míg az ellenkező oldalon sziklás beugrók valamint egy csendes hidegvizű öböl húzódik meg.

Klenovica fő jellegzetessége a tengerben helyenként felbukkanó édesvízi források, amelyek kedvezően hatnak az ottani növényzetre, ezért a tengerben sok halfajta található. Ezt a delfinek is tudják, ezért gyakran lehet velük találkozni a gyerekek nagy örömére. Klenovica törzslátogatói közé tartoznak a hattyúk is, akik évek óta ide járnak, és talán ez az egyetlen hely a világon, ahol a hattyúk a tengerben úszkálnak. Az éttermekben kiváló halkülönlegességeket szolgálnak fel, több étterem saját hal csarnokkal is rendelkezik. Mindössze 40 km-re Klenovicától, 20 percnyire, 1000 m magasságban található Bjelolasica sí-központ, ahol alpesi éghajlatnak megfelelő körülmények között tölthetik el kellemesen a rekreációra szánt órákat.

Klenovica

Klenovica a Crikvenicai riviéra egyik hangulatos kis nyaraló-települése a Vinodoli csatorna partján, főként a csendre és nyugalomra vágyóknak ajánljuk, akik szeretnék a nyüzsgést és a zsúfoltságot elkerülni. A faluban éttermek, kávézók, közértek, posta és benzinkút is található. Klenovica strandjai homokosak és kavicsosak, a parton pedig jó pár kisétterem sorakozik, ahol kiváló halkülönlegességeket szolgálnak fel, több étterem saját hal csarnokkal is rendelkezik.

Klenovica fő jellegzetessége a tengerben helyenként felbukkanó édesvízi források, amelyek kedvezően hatnak az ottani növényzetre, ezért a tengerben sok halfajta található. Éppen ezért gyakran lehet itt delfinekkel is találkozni a gyerekek nagy örömére. Itt még a hattyúk is törzsvendégnek számítanak, ez az egyetlen hely a világon, ahol a hattyúk a tengerben úszkálnak.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH12653
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Klenovica

2017-11-28 11:01

Ár: 
85 000 €