Leírás

Ez a szépen felújított, tágas apartman Jadranovo legszebb övezetében fekszik, második sorban a tengertől. A lakás felülete 74,19 m², benne előszoba, nappali, konyha étkezővel, két hálószoba, két fürdőszoba, 20,57 m² fedett és 7,89 m² nyitott terasz. Az ár tartalmazza a teljes konyhabútort, gépekkel együtt, továbbá jár hozzá egy 6 m2-es tároló és egy parkolóhely is.
Ára: 170.000 €

A ház alatt kikötési lehetőség is van egy hajó részére. A ház háromszintes, mindegyikről csodálatos panoráma nyílik a tengerre, Krk szigetre és az egész településre. Az tágas udvaron diófa, fügefa, szőlő és egyéb növényzet található.

Jadranovo

Jadranovo egy igazi mediterrán hangulatot idéző halászfalu azzal a kis plusszal, hogy minden szükséges infrastruktúrával is rendelkezik, amelyre csak szükségünk lehet. Jadranovo a Crikvenicai Riviérán, a Crikvenica központjától mindösze 9 km-nyire található, és Rijekától pedig szintén csupán 25 km-nyire fekszik. A Crikvenicai Riviérát a tengerben végigkíséri Krk szigete, mely ezzel csodálatos kilátást biztosít. Erre a részre a napos, száraz nyarak és az enyhe telek jellemzőek. Kulturális programokat is találhatunk itt, első sorban persze a közeli Crikvenicának köszönhetően, de minden évben megrendezésre kerülnek a Jadranovo Napok is rengeteg szórakoztató, kulturális és sporteseménnyel.

Az ingatlan adatai
Elhelyezkedés Kvarner régió
AdriaHome Code AH13077
Típus Apartmanok/Lakások
Helység Jadranovo

2017-11-28 11:05

Ár: 
170 000 €